Proizvodnja u Two Stitch Straps

Kompanija Two Stitch Straps osnovana je 2016. godine. Počeli smo kao grupa entuzijasta za satove specijalizovanih za različita područja (rad sa kožom, marketing i industrija satova), te od samog početka ostvarili kontinuiran rast.  Bavimo se tradicionalnom izradom kaiševa za satove i pratećeg aksesoara od vrhunske kože.

Locirani smo u Novom Sadu, te nudimo odlično radno okruženje i uslove. Kvalitet našeg rada omogućio je da svoje proizvode plasiramo u najvećoj meri u inostranstvu, i da postanemo zvanični dobavljači nekih od svetski najpoznatijih proizvođača satova, prvenstveno Švajcarskih brendova.

Konstantno širimo svoj tim i u potrazi smo za zaposlenima u proizvodnji. Kako za majstorima sa iskustvom u obradi kože, tako i za mladim ljudima koji imaju smisla za fin ručni rad i želju da nauče zanat i napreduju. Potrebno je da budete precizni, pedantni, organizovani, istrajni i da ste do sada imali nekih iskustava sa ručnim radom. 

Nudimo rad u mladom i profesionalnom okruženju sa mogućnošću napredovanja i daljeg usavršavanja.

Na videu ispod možete videti proces proizodnje jednog od tipova kaiševa koje proizvodimo. 

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili želite da se prijavite za posao, pošaljite nam e-mail sa više informacija o vama na: info@twostitchstraps.com